Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Σημαντική χορηγία ιατρικού υλικού από την εταιρία Μ. ΜΠΕΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. στο ΚΕΠ Υγείας και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου

  χορηγία ιατρικού υλικού - Δήμος Διονύσου

  Σε μία σημαντική προσφορά ιατρικού υλικού προς το ΚΕΠ Υγείας και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου προχώρησε την Παρασκευή 3/6 η εταιρία Μ. ΜΠΕΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

  Η χορηγία αφορά σε μεγάλη ποσότητα ιατρικού υλικού (δεκάδες κιβώτια με ρινικούς καθετήρες, μάσκες διαφόρων τύπων, ασκούς αναζωογόνησης, σωληνάρια αιμοληψίας, συσκευές ακινητοποίησης τραχήλου κλπ) και εξασφαλίστηκε μετά από μεσολάβηση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Διονύσου Χρήστου Μπακούρου.

  Το υλικό παρέλαβαν τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου. Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Διονύσου Γεωργία Κριεμάδη, ευχαρίστησε από την πλευρά της τους υπευθύνους της εταιρίας για την προσφορά τους.

  Το υλικό που παραδόθηκε θα αξιοποιηθεί κατάλληλα, σε συνεργασία με Νοσοκομεία και δομές υγείας που μπορεί να χρειαστούν το ιατρικό υλικό.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ