Κυριακή 11 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς για την περίοδο 2022-2023

  Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κηφισιάς εικόνα

  Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022  ξεκινά η ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ για την περίοδο 2022-2023.

  Μία δράση και προσφορά του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ υπό την Προεδρία της Κατερίνας Καραλή. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται με δύο τρόπους: Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM κάθε Δευτέρα και ώρα 18.00 (για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν link σύνδεσης στο email τους) και Δια Ζώσης μία φορά το μήνα, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας, που στεγάζεται στη Βίλα Κώνστα (1ος όροφος), οδός Λουκή Ακρίτα 4 στη ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ (όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σε ομαδική αναλυτική συζήτηση και να θέτουν τα ερωτήματά τους).

  Τα μαθήματα διεξάγονται δωρεάν για τους δημότες μας από την Μέντορα Φλώρα Μυρσαλιώτου, Ιδρύτρια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού MANA και Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.

  Όλες οι Ενότητες έχουν σαν στόχο να κατανοήσουμε καλύτερα εμάς και τα παιδιά μας, σε γνωστικό και ψυχολογικό επίπεδο αναγνωρίζοντας και αναπτυξιακά νευρολογικά ορόσημα και συμπεριφορές, ώστε να αποκτήσουμε τη βέλτιστη σχέση γονέα – ενήλικα – παιδιού.

  Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα όλης της περιόδου.

  Για δηλώσεις συμμετοχής στο email της σχολής γονέων: sxoligonewnkifissias@gmail.com ή στο efyraki@yahoo.gr.

  Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα εδώ.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ