Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ρυθμίσεις οφειλών και διαγραφές προσαυξήσεων στο Δήμο Κηφισιάς

  Ρυθμίσεις οφειλών

  Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους οφειλέτες ότι μπορούν να ρυθμίσουν τις βεβαιωμένες (μέχρι 30/11/2021) και ληξιπρόθεσμες ή πρώην ρυθμισμένες οφειλές τους από οποιαδήποτε αιτία προς τον Δήμο μας (τέλη, κλήσεις κλπ)  με ευνοϊκούς όρους και διαγραφές προσαυξήσεων σύμφωνα με σχετική ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών.

  Η ρύθμιση αφορά σε οφειλέτες που επλήγησαν από την πανδημία και τέθηκαν σε πλαίσιο αναστολής εργασίας ή ενισχύθηκαν από το κράτος, ανέργους καθώς και ιδιοκτήτες ακινήτων των οποίων τα μισθώματα μειώθηκαν. Δικαιολογητικά: Δήλωση αναστολής στο σύστημα Εργάνη, Αποδεικτικό καταβολής κρατικής ενίσχυσης, Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, δήλωση μείωσης ενοικίου στο taxisnet.

  Αίτηση ρύθμισης οφειλών ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

  Δόσεις και απαλλαγές προσαυξήσεων:

  file unnamed 0 0

  Επίσης αίτηση για πλήρη διαγραφή των προσαυξήσεων στη περίπτωση εφάπαξ καταβολής του ποσού οφειλής μπορεί να καταθέτει κάθε υπόχρεος και θα εξετάζεται από τον Δήμο.

  Η ρύθμιση αφορά και σε επιχειρήσεις – Νομικά πρόσωπα. Δικαιολογητικά: Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το taxisnet, Δήλωση εκπροσώπησης (όπου απαιτείται).

  Αίτηση ρύθμισης οφειλών ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

  Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στην σχετική ρύθμιση είναι μέχρι 28/02/2021.

  Οι αιτήσεις για την  ρύθμιση οφειλών υποβάλλονται  από τον οφειλέτη στην ηλεκτρονική εφαρμογή εδώ.

  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132007282, 283, 138, 602, 618, 181, 137.

  email: protokolo@kifissia.gr
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ