Πέμπτη 2 Μαΐου, 2024

• Πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου «ΔΡΥΑΔΕΣ» για τον Δεκέμβριο 2021

Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυονερίου «Δρυάδες» εικόνα

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου «ΔΡΥΑΔΕΣ», για τον Δεκέμβριο 2021.

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR το Σάββατο και την Κυριακή 4 & 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Συλλόγου  – ώρες 10 πμ – 6 μμ.

Επίσκεψη στο Μουσείο της Βουλής στις 12 Δεκεμβρίου. Ελεύθερη είσοδος και ξενάγηση (χρέωση μόνο του πούλμαν μεταφοράς). Απαιτείται πιστ/κό εμβολιασμού και
    Α.Δ. ταυτότητας. Αναχώρηση 10 πμ (Πληροφορίες Κα Βατούγιου τηλ: 694.284.9550).

Θεατρική παράσταση «SUPERWOMAN» στις 16 Δεκεμβρίου 8 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου. Σκηνική σύνθεση με στοιχεία θεάτρου της επινόησης και ζωντανή μουσική βασισμένη σε ερωτηματολόγια σύγχρονων γυναικών και κείμενα-αφηγήσεις γυναικών του προηγούμενου αιώνα. Είσοδος ελεύθερη (κρατήσεις θέσεων: Κες Παναγοπούλου 693.622.0033, Βατούγιου 694.284.9550, Χαμακιώτη 697.201.7282)

Μέγαρο Μουσικής στις 29 Δεκεμβρίου για την μουσικο-θεατρική παράσταση «Μια υπέροχη ζωή» (Πληροφορίες Κα Χαμακιώτη τηλ: 697.201.7282).

PILATES κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί 9-10,10-11 και 11-12 (πληροφορίες Κα Παναγοπούλου τηλ 693.622.0033 ) και απόγευμα 5.20-6.20 και 6.30-7.30 (πληροφορίες
    Κα Χαμακιώτη τηλ 697.201.7282).

Θεατρική ομάδα κάθε Τρίτη 8-10 μ.μ.( Πληροφορίες Ν. Βερβέρης τηλ 694.852.6853, Γ. Παντόπουλος τηλ: 694.623.2916).

Παραδοσιακοί χοροί κάθε Τετάρτη με δάσκαλο τον κ. Στέφανο Σίνη. Ώρα 7.45-9.15 μ.μ. (Πληροφορίες Κα Βατούγιου τηλ: 694.284.9550)

Μαθήματα ιστορίας από τον καθηγητή κ. Ι. Αντωνόπουλο κάθε 1η και 3η Πέμπτη του μήνα (κάθε 15 μέρες) στην αίθουσα του συλλόγου 8-10 μμ (για αυτόν τον μήνα την Πέμπτη 2/12/2021). Είσοδος ελεύθερη.

Αρχαιολογικοί περίπατοι με την κ. Βουζάτου κάθε 2 η Πέμπτη του μήνα στην αίθουσα του συλλόγου 6-8 μμ (για αυτόν τον μήνα την Πέμπτη 9/12/2021). Είσοδος ελεύθερη.

Για τους κλειστούς χώρους είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test καθώς και η χρήση μάσκας. Όλα τα τμήματα θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα μέτρα που προβλέπονται. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στα τμήματα που σας ενδιαφέρουν επειδή θα είναι ολιγομελή.

Γραφεία Συλλόγου: Λ.Κρυονερίου 38 & Πάρνηθος, τηλ: 216 700 606 & 694.396.6889

Web: www.facebook.com/syllogosdryades