Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
  • Παρουσίαση του βιβλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» του ιστορικού – λογοτέχνη Βασίλη Γεωργιάδη την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 στη Βίλα Μπότση

    παρουσίαση του βιβλίου Ιωάννης Καποδίστρια

    Με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια (27/9/1931) του διπλωμάτη και πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Ιωάννης Καποδίστριας – Η συναρπαστική ζωή του φωτισμένου Κυβερνήτη (Μυθιστορηματική Βιογραφία)» του ιστορικού – λογοτέχνη Βασίλη Γεωργιάδη την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:30 μ.μ. στη Βίλα Μπότση (Σαπφούς 3-5 Πολιτεία).

    Την εκδήλωση διοργανώνουν το ΚΕΜΜΕ (Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας) και ο Εκδοτικός Οίκος ΒΕΡΓΙΝΑ.

    Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κυρίες Έφη Κούτση-Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ και  Ευγενία Ασημακοπούλου-Τσαλπαρά- Φιλόλογος και εκδότρια των Εκδόσεων ΒΕΡΓΙΝΑ.

    Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Ελένη Αντωνιάδου, Φιλόλογος- Ερευνήτρια, πρ. Μορφωτικός Ακόλουθος της Κύπρου στην Ελλάδα, Βασίλης Γεωργιάδης, Ιστορικός, Λογοτέχνης και Σοφία Σκλείδα, Φιλόλογος, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας.

    Οι κα Έφη Κούτση και ο κ. Βασίλη Γεωργιάδη θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η κα Λίνα Σόρογκα-Τροχαλίτου, Επικοινωνιολόγος και Συγγραφέας, μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΜΜΕ.

    Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: ΚΕΜΜΕ: 210 6206190 και ΒΕΡΓΙΝΑ: 210 3833725

    Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
    ΟΚ