Σάββατο 25 Μαΐου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ομιλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο Λύκειο Δροσιάς, στις 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου 2022, με θέμα τον HIV/AIDS και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

  Κέντρο Ελέγχου και πρόληψης "Checkpoint" - Άκτιος

  Δύο σημαντικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Λύκειο Δροσιάς σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και πρόληψης «Checkpoint» και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Θετική Φωνή».

  Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δύο ομιλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο Λύκειο Δροσιάς, η πρώτη στις 29 Μαρτίου και η δεύτερη στις 5 Απριλίου 2022, με θέμα τον HIV/AIDS και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα.

  Για την πραγματοποίηση αυτών των δράσεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Όμιλο ΑΚΤΙΟΣ που συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει αυτή η συνεργασία.

  Για την επαφή του Λυκείου με τον Όμιλο Άκτιο μεσολάβησε ο Δήμος Διονύσου και συγκεκριμένα η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Αρνής.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ