Σάββατο 25 Μαΐου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ολοκληρώθηκε ο 1ος Κύκλος Διαβούλευσης για το Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

  Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας - Δήμος Κηφισιάς

  Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος ευχαριστούν τους φορείς και την επιχειρηματική κοινότητα  του Δήμου για την συμμετοχή τους στον 1ο Κύκλο Διαβούλευσης για το Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς – Προγραμματική περίοδος 2021-2027 που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

  Στον 1ο Κύκλο Διαβούλευσης συζητήθηκαν και παρουσιαστήκαν μεταξύ άλλων:

  • Η υφιστάμενη κατάσταση εντός των ορίων του Δήμου μέσω εργαλείων στρατηγικού σχεδιασμού (ανάλυση SWOT- δυνατά και αδύνατα σημεία, ευκαιρίες και κίνδυνοι)
  • Οι στρατηγικές προτεραιότητες και οι άξονες παρέμβασης.
  • Έργα και δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

  Το Τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, υπό την εποπτεία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Επιχειρηματικότητας & Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Παντελεάκη θα επεξεργαστεί όλες τις προτάσεις και τις επισημάνσεις που μας κοινοποιήθηκαν, με σκοπό την ενσωμάτωσή τους  στο Στρατηγικό Σχέδιο για την Επιχειρηματικότητα.

  Σε δύο περίπου μήνες θα πραγματοποιηθεί 2ος Κύκλος Διαβούλευσης κατά τον οποίο θα παρουσιαστεί το Στρατηγικό Σχέδιο, το οποίο θα είναι ανοιχτό για σχόλια και παρατηρήσεις. Θα ακολουθήσει η υποβολή του Σχεδίου προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς.

  Για τα έργα που θα προτεραιοποιηθούν, θα αναζητηθεί χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2021-2027 μέσω του ΠΕΠ Αττικής αλλά και ευρωπαϊκά προγράμματα και συμπράξεις με ιδιωτικούς φορείς.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ