Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ο Δήμος Διονύσου συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους δοκιμαζόμενους πολίτες της Ουκρανίας

  Ουκρανία τρόφιμα Δήμος Διονύσου

  Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου, κατόπιν συνεννόησης της Εντεταλμένης Συμβούλου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργίας Κριεμάδη με τον Ερυθρό Σταυρό και σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΣΤΙΑ, τον πρόεδρο Αναστάσιο Καρασαρλή και τον Αντιπρόεδρο Χαράλαμπο Ιωαννίδη, θα συγκεντρώνει από την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, τρόφιμα μακράς διαρκείας (κατά προτίμηση γάλα εβαπορέ, ξηρές τροφές και κονσέρβες) προκειμένου να συνδράμει τους πολίτες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Ουκρανία και οι οποίοι χρήζουν άμεσης βοήθειας.

  Τα τρόφιμα θα παραδίδονται στο ισόγειο του κτιρίου επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28 στον Άγιο Στέφανο (στο χώρο του Κ.Α.Π.Η) και  ώρες από 9:00 μέχρι 12:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 6218770. Ο Δήμος Διονύσου καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν την ανθρωπιστική δράση.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ