Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων




 • Ο Δήμος Διονύσου συγκεντρώνει στις 24 και 25 Μαΐου 2021, είδη πρώτης ανάγκης για τα τραυματισμένα ζώα στις πυρόπληκτες περιοχές

  τραυματισμένα ζώα - πυρόπληκτες περιοχές

  Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές για τα ζώα στις πληγείσες από την φωτιά περιοχές. Oι τραγικές εικόνες προκαλούν θλίψη, καθώς ο αριθμός των σοβαρά τραυματισμένων ζώων συνεχώς αυξάνεται.

  Ο Δήμος Διονύσου εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την άμεση ανακούφιση των τραυματισμένων ζώων που εντοπίζονται στις πληγείσες περιοχές, συνδράμοντας τους Δήμους και τους εθελοντές που επιχειρούν να τα προστατέψουν και να τα σώσουν.

  Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε και καλούμε τους δημότες μας, τίς επιχειρήσεις και όλους τους φορείς, εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν, ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Μαΐου και την Τρίτη 25 Μαΐου, 2021 , από 10:00 π.μ. εώς και 14:00 μ.μ.

  1) Στη Γραμματεία του κτιρίου της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου (Μικράς Ασίας 49, Κρυονέρι) με υπεύθυνη την Ειδική Σύμβουλο Φιλοζωίας κα Μαρία Αντωνοπούλου – Πρίντζου (τηλ. Επικοινωνίας: 698 296 6965)

  2) Στη Γραμματεία και στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του κτιρίου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου (Νικολάου Πλαστήρα 50, Διόνυσος) με υπεύθυνη την Τοπική Σύμβουλο κα Καλλιόπη Οικονομάκου (τηλ. Επικοινωνίας: 694 881 7122)

  Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται είναι:

  • Γάζες μεγάλου και μικρού μεγέθους και επίδεσμοι για εγκαύματα
  • Φυσικοί όροι και Οροί ματιών
  • Κρέμες εγκαυμάτων
  • καθαρές Πετσέτες, σεντόνια και υποσέντονα μίας χρήσης
  • Νερά
  • Ξηρά τροφή σκύλων και γατών (Ακόμα καλύτερα μικρούς κόκκους για να τραφεί και η Άγρια ζωη)

  Εντεταλμένος Σύμβουλος Φιλοζωίας Δήμου Διονύσου
  Ιωάννης Τσουδερός

  Ειδική Σύμβουλος Φιλοζωίας Δήμου Διονύσου
  Μαρία Αντωνοπούλου – Πρίντζου

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ