Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Νεότερη ανακοίνωση για το «Summer Camp 2022» του Δήμου Διονύσου

  Summer Camp Διονύσου

  Σε συνέχεια της αυξημένης ζήτησης αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τη συμμετοχή παιδιών στα καλοκαιρινά τμήματα Summer Camp του Δήμου Διονύσου και προκειμένου να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα αιτήματα δημοτών μας, ακολουθεί σχετική ενημέρωση:

  Από την Τρίτη 14/6 έως και την Παρασκευή 17/6 θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων για το δημιουργικό-Ψυχαγωγικό camp για τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2017.

  Τα διαθέσιμα σχολεία θα είναι το 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου και το 1ο Δημοτικό Κρυονερίου και οι νέες θέσεις θα είναι 50.

  Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στις οικογένειες που εργάζονται και οι δύο γονείς, στη συνέχεια στις οικογένειες που εργάζεται ο ένας γονέας καθώς και στους πολύτεκνους, τρίτεκνους και στις μονογονεϊκές οικογένειες.

  Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται, ηλεκτρονικά και μόνο, εδώ.

  Η υπηρεσία παρέχεται έναντι αντιτίμου για το κάθε παιδί ανά χρονική περίοδο και είναι: 10 ευρώ για τους δημότες – κατοίκους του Δήμου Διονύσου και 5 ευρώ για τρίτεκνες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους του Δήμου Διονύσου.

  Τα χρήματα κατατίθενται στον παρακάτω λογαριασμό του Δήμου Διονύσου πριν την έναρξη του προγράμματος:

  Τράπεζα Πειραιώς – IBAN: GR14 0172 0830 0050 8309 4431 922

  το αποδεικτικό κατάθεσης θα σταλεί στο email: summercamp@dionysos.gr
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ