Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Πρόοδος»

  Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Πρόοδος»

  Στη συνεδρίαση της 24ης Οκτωβρίου 2021 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Η Πρόοδος» που εξελέγη με τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της 17ης Οκτωβρίου 2021 ως εξής:

  Φλωρεντία Καραβατά (Πρόεδρος), Πανταζή Αιμιλία (Αντιπρόεδρος), Καλλιγάκη Καίτη (Γεν. Γραμματέας), Αθανασούλη Γιούλα (Ταμίας), ΒαλσαμίδουΚορνηλία,Βελαϊτης Παντελής, Καλαφάτη Πάττυ, ΝικολοπούλουΚική, Πετροπούλου Πωλίνα, Τσιμπουκτζόγλου Ξένια (μέλη). Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους: ΖορμπάΜάνο, Καραπαναγιώτου Αθανασία και Πετροπούλου Άννα .

  Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Εφορευτική Επιτροπή, την Πρόεδρο της ΓΣ και κυρίως όλα τα μέλη του Συλλόγου για τη μαζική συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες (176 ψηφίσαντες εκ των 210 ενεργών μελών), γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την ενότητα, τη σύμπνοια καθώς και την αγάπη για την περιοχή μας.Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης της εκλογής, της ιστορικότητας του Συλλόγου και των αρχών που θεμελίωσαν όλα τα προηγούμενα Δ.Σ., θα αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία για τη βέλτιστη ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας, τη συσπείρωση των κατοίκων στους κοινούς στόχους, τη βελτίωση της καθημερινότητας, τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον..

  Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οργανώνονται οι εξής εκδηλώσεις(με την τήρηση του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου):

  – Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Το τρίτο στεφάνι» με τις Καβογιάννη – Κίτσου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο θέατρο Παλλάς την Κυριακή 7/11/2021. Μετάβαση με πούλμαν. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα1/11/2021 στις κ.κ. Πανταζή ή Αθανασούλη(τηλ. 6945232334 ή 6944638008 αντίστοιχα).

  – Επίσκεψη με ξενάγηση στο μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο (καιρού επιτρέποντος για όσους το επιθυμούν, εναλλακτικά βόλτα στην περιοχή) την Κυριακή 5/12/2021. Μετάβαση με πούλμαν. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Σάββατο27/11/2021 στις κ.κ. Πανταζή ή Αθανασούλη.

  Για την καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων παρακαλούμε για την τήρηση των ημερομηνιών δήλωσης συμμετοχής.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο

  ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» 
  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981
  ΚΑΝΑΡΗ 3, ΑΝΟΙΞΗ 14569
  ΑΦΜ: 997058362 – ΔΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

  Email: syllogos.h.proodos@gmail.com

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ