Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Νέας τεχνολογίας και ασφαλή οχήματα στη Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης Νέας Ερυθραίας

  οχήματα Δημοτικής Υπηρεσίας Ύδρευσης Νέας Ερυθραίας

  Με νέας τεχνολογίας και ασφαλή οχήματα αντικαθίσταται ο στόλος της Δημοτικής Υπηρεσίας Ύδρευσης Νέας Ερυθραίας.

  Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, παρελήφθησαν από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκο και τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Μιχάλη Καυγαλάκη, τα δύο πρώτα οχήματα από τα πέντε  συνολικά  που θα ανανεώσουν τον στόλο του Τμήματος Ύδρευσης Νέας Ερυθραίας.

  Πρόκειται για δύο ανοιχτά φορτηγά οχήματα τύπου pickup 4X4 από ιδίους πόρους και μάλιστα από τα ανταποδοτικά της ύδρευσης. Τα συγκεκριμένα οχήματα μπορούν να  μεταφέρουν με ασφάλεια σε δύσβατες περιοχές και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες το προσωπικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άμεση επέμβαση και τη λειτουργία του δικτύου υδροδότησης εύρυθμα.

  Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Καυγαλάκης ευχαριστεί προσωπικά τον αναπληρωτή προϊστάμενο του τμήματος διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο όπως επίσης και τους υπαλλήλους Ύδρευσης κ. Κώστα Κούφαλη και κ. Χάρη Τσιγκρίτη για την επιλογή των συγκεκριμένων άρτιων και πλήρως εξοπλισμένων, για τις ανάγκες της υπηρεσίας Ύδρευσης, οχημάτων.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ