Πέμπτη 8 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς του Δήμου Κηφισιάς έστειλε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος

  Δήμαρχος Κηφισιάς - τοπική αγορά

  Επισκέψεις σε καταστήματα της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μαζί με συνεργάτες του.

  Τη Δευτέρα 3/1/2022, ο κ. Θωμάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα- Ασπασία Βλάχου και την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου επισκέφθηκε την αγορά της Κηφισιάς. Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις με καταστηματάρχες, καταναλωτές, πολίτες και να στείλουν μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς του Δήμου Κηφισιάς.

  Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Κηφισιάς συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Καυγαλάκη- Ύδρευσης Νικήτα Κόκκαλη- Νέας Ερυθραίας επισκέφθηκαν την αγορά της Νέας Ερυθραίας.

  Η τοπική αγορά του Δήμου Κηφισιάς διαθέτει υψηλή ποιότητα και ποικιλία σε καλές τιμές. Στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε την τοπική οικονομία και αυτό μας αφορά όλους ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θωμάκος. Επίσης, έκανε έκκληση για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προστατέψουμε την υγεία μας και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της αγοράς.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ