Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • «Μικρά Διονύσια 2022» στο Δήμο Διονύσου: Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων από 16 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου

  Μικρά Διονύσια 2022

  Ένα ακόμη πολιτιστικό καλοκαίρι, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και παραδοσιακούς χορούς έχει προετοιμάσει ο Δήμος Διονύσου για τους δημότες του. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των «Μικρών Διονυσίων» που μαζί με τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ αποτελούν ένα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για το Δήμο μας.

  Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει την Πέμπτη 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευυτέρα 4 Ιουλίου 2022. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και θεατρικές ομάδες. Επίσης ο Δήμος μας θα φιλοξενήσει το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής. Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

  Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

  «ΗΛΕΚΤΡΑ» του Σοφοκλή, Θεατρική Παράσταση του «Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς» σε σκηνοθεσία Έλντας Φλέγκα.
  16-19/6, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00

  «Αλησμονώ και χαίρομαι… θυμάμαι και δακρύζω»,Ετήσια Διήμερη Πολιτιστική Εκδήλωση από το Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις».
  18 & 19/6, ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου, ώρα έναρξης 20:30

  Συναυλία των σπουδαστών της Μουσικής Σχολής και της Παιδικής – Νεανικής  χορωδίας του Δήμου Διονύσου για την εκπαιδευτική χρονιά 2021 – 2022.
  20-23/6, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00

  ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2022, Αναβίωση του Μικρασιατικού Εθίμου του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα από τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου».
  24/6, Σταυροδρόμι Αγίου Παντελεήμονος & Φιλελλήνων, Κρυονέρι, ώρα έναρξης 21:00

  Παραδοσιακοί Χοροί από το Σωματείο Παραδοσιακών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών «ΧΟΡΟΠΑΙΓΝΙΟ»
  4/7, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00

   15ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00

  «Ατρείδες Εν Συντομία» των Γ. Ριζόπουλου και Ε. Μπαλωμένου, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη,  από τη «Δημοτική Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου» (25, 26 & 30/6).

  «Ποια Ελένη» των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Αθανασιάδου, από το «Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Αγίου Δημητρίου» (27/6).

  «Ιφιγένεια… Εν Γένει» της Λ. Δημητρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαίτη, από την Ομάδα Θεάτρου του  Δήμου Αγίας Παρασκευής (28/6).

  «Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Β.Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Εύης Σιδέρη, από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Ρέντη (29/6).

  «Ο Λύκος» της Κ.Καφετζή, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (1/7).

  «Ποτέ δεν είναι αργά» της Ε.Δρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου «Εν Δράσει» (2/7).

  «Της τρελής» του Π.Νικολαΐδη, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη (3/7).
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ