Σάββατο 10 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

  πακέτα αγάπης σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου Κηφισιάς

  Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άνοιξαν μέσα στις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

  Με πρωτοβουλία της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και το φετινό Πάσχα εστάλησαν αγαθά για το Πασχαλινό τραπέζι και είδη πρώτης ανάγκης στον Δήμο Κηφισιάς.

  «Αυτές τις Άγιες Ημέρες η σκέψη και οι προσευχές μας είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.  Αποτελεί χρέος όλων μας να προσφέρουμε και να σταθούμε στο πλευρό όσων μας χρειάζονται.  Με μικρότερες ή μεγαλύτερες πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς να ζεστάνουμε τις καρδιές και να χαρίσουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας», είπε σε δήλωση της η κυρία Βαρδινογιάννη.

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και την Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη προσωπικά για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων του Δήμου και τη συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί τόσα χρόνια. «Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ»  που σταθερά και διαχρονικά ενισχύει κάθε Πάσχα τους απόρους του Δήμου μας. Αυτές οι ενέργειες φωτίζουν τον κόσμο δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία».

  Τη δράση συντονίζει και παρακολουθεί στενά η  Δημοτική Σύμβουλος  και Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας» κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου, η οποία επεσήμανε: «Είναι η δωδέκατη χρονιά  που η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα της καρδιάς μας, η Μαριάννα της Ελπίδας είναι αρωγός αυτών των 500 ανθρώπων που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας. Για αυτούς τους ανθρώπους η Μαριάννα τοποθετεί  ένα μπουκέτο καλοσύνης και αγάπης στο τραπέζι τους, το χριστουγεννιάτικο και το πασχαλινό. Η Μαριάννα είναι πάντα κοντά μας δεν έχω λόγια ότι και να πω θα είναι λίγο».

  Τα 500 πακέτα αγάπης διατίθενται σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και παρουσία του μέλους της Κοινωνικής Μέριμνας και Προέδρου του Συλλόγου Εργατικών Πολυκατοικιών  κας Βάσως Κολοβού, της υπαλλήλου του Δήμου κας Έφης Κολέκα και της Δημοτικής Αστυνομίας.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ