Πέμπτη 8 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Κηφισιάς στην κοινωνική δράση συγκέντρωσης πασχαλινών δώρων που έγινε το το Σάββατο 9 Απριλίου 2022

  κοινωνική δράση συγκέντρωσης πασχαλινών δώρων - Δήμος Κηφισιάς

  Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης στην κοινωνική δράση συγκέντρωσης πασχαλινών δώρων, που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 9 Απριλίου, 2022, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας.

  Μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου προσφέροντας εκατοντάδες πασχαλινά δώρα (αυγά, λαμπάδες, τσουρέκια και παπούτσια) για τα παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας. Συγκινητική και η προσφορά των παιδιών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου  που μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους δημιούργησαν χειροποίητες λαμπάδες για να προσφέρουν χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

  Συγκεντρώθηκαν 101 λαμπάδες, 3 κούτες παπούτσια, 12 κούτες παιχνίδια, 1 κούτα τσουρέκια, 1 κούτα σοκολατένια αβγά καθώς και ρούχα και παιχνίδια. Όλα τα πασχαλινά δώρα που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν τις Άγιες αυτές ημέρες σε παιδιά ευπαθών ομάδων του Δήμου, σύμφωνα με την  υπεύθυνη της δράσης Πρόεδρο ΔΕΠ- Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή.

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε για τη δράση:

  «Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε περισσότερη χαρά στα παιδιά μας και να πάρουμε και εμείς από αυτή.  Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο. Ευχαριστούμε τους πολίτες για τις προσφορές τους, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους και το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τον ΣΚΑΙ για τη διοργάνωση δράσεων με κοινωνική στόχευση».

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ