Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου 2022

  Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, με ραντεβού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου από την Κινητή Μονάδα του «Κοργιαλένειου – Μπενάκειου ΕΕΣ» Νοσοκομείου.

  Η μεγάλη οικογένεια των αιμοδοτών του Δήμου μας, με περίσσευμα ψυχής έδωσε για ακόμη μία φορά το «παρών» στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του υγειονομικού μας συστήματος.

  Παράλληλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να γίνει, εφόσον το επιθυμεί, εθελοντής αιμοδότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών βοηθώντας ασθενείς σε όλον τον κόσμο.

  Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ» προς τους δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου και δίνει ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ