Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Με ένα νέο σύγχρονο ελκυστήρα Mercedes 4X4 εμπλουτίστηκε ο στόλος οχημάτων του Δήμου Διονύσου

  σύγχρονος ελκυστήρας Mercedes 4X4 - Δήμος Διονύσου

  Σε εξέλιξη βρίσκεται ο εκσυγχρονισμός του στόλου του Δήμου Διονύσου. Μετά τα δύο νέα απορριμματοφόρα και τη νταλίκα 35m3 που παρελήφθησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ένα ακόμη απόκτημα, ο νέος ελκυστήρας Mercedes 4×4, βρίσκεται από χθες στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου.

  Ο νέος ελκυστήρας θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τη νέα νταλίκα 35m3 του Δήμου ή/και με τα υπάρχοντα press container απορριμμάτων που πραγματοποιούν τα δρομολόγια προς τον ΧΥΤΑ.Η άφιξη του ελκυστήρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/12 παρουσία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, του εκπροσώπου της Mercedes, των Αντιδημάρχων Μανώλη Κόκκαλη και Μιχάλη Τσιλιγκίρη και στελεχών της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

  Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

  «Όπως έχουμε δεσμευθεί, υλοποιούμε σταδιακά τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του στόλου του Δήμου μας, με κριτήρια αφενός τη μέγιστη ασφάλεια για τους εργαζομένους και αφετέρου το χαμηλό κόστος λειτουργίας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προκειμένου να δημιουργήσουυμε τις προϋποθέσεις για καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες».

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ