Σάββατο 1 Απριλίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά και εφήβους, στο εργαστήρι Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς

  εργαστήρι Ζωγραφικής Δήμου Κηφισιάς

  Το εργαστήρι Ζωγραφικής παιδιών και εφήβων του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, ξεκινά τα μαθήματα ζωγραφικής, που απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, την Τρίτη  13  Σεπτεμβρίου 2022.

  Οι μαθητές διδάσκονται για τα χρώματα, τα σχήματα και τις γραφές και εξοικειώνονται με τα εκφραστικά μέσα (ακρυλικά χρώματα, λαδοπαστέλ, μολύβια, χαρτιά, υφάσματα και ανακυκλώσιμα υλικά), φτιάχνουν τα δικά τους έργα και κατασκευές μαθαίνοντας διάφορες τεχνικές (κολάζ, στάμπωμα, μεικτές τεχνικές κ.ά.)

  Παιδιά και έφηβοι χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες και τα παιδιά ξεκινούν από 6 ετών (Α΄ Δημοτικού). Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 12 άτομα.

  Τα μαθήματα διεξάγονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 68 (πάρκο «Α. Στουδίτης») με καθηγήτρια την κα Φρόσω Μαλέα, ζωγράφο-εκπαιδευτικό Τέχνης.

  file 1 113

  Αιτήσεις στο εργαστήριο  Ζωγραφικής από Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρες 13.00-19.00.

  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6231041

  Συμμετοχή: 10 ευρώ δημότες, 15 ευρώ ετεροδημότες.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ