Τρίτη 4 Οκτωβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Κηφισιάς

  Δήμαρχος Κηφισιάς - ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ

  Κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, βρέθηκαν το πρωί ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, οι εθελοντές και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ.

  Στις εισόδους των δύο εξεταστικών κέντρων του Δήμου μας, ( 3ο Λύκειο Κηφισιάς και Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας) οι μαθητές και οι γονείς τους αντίκρυσαν θετικά μηνύματα όπως: «Καλή επιτυχία», «Μη σταματάς να ονειρεύεσαι», «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά!», «Είσαι μοναδικός» κ.α.

  Το #kali_epityxia_project είναι μια δράση που ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ Κηφισιάς το 2017 σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ