Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Κίνδυνος απένταξης 2 έργων του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

  Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο

  Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ», ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη του τόπου, αλλά και ως Δημοτική Αρχή που κατά τη χρονική περίοδο 2019-2023 κατάφερε και εξασφάλισε σημαντικά έργα και μελέτες άνω των 127 εκατομμυρίων ευρώ, για το σύνολο του δήμου, δεσμεύθηκε ότι θα ασκήσει παραγωγική και καλόπιστη αντιπολίτευση, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών μας.

  Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια του πρόσφατου εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών (Α.Π:6/08- 01-2023) εφιστούμε την προσοχή στη νέα Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου προκειμένου να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στις απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη δημοπράτηση 2 σημαντικών έργων του προγράμματος « Αντώνης Τρίτσης» τα οποία έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 6,7 εκατομμυρίων ευρώ.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με την προαναφερόμενη επιστολή, υπάρχει κίνδυνος απένταξης των παρακάτω έργων:

  1. «Παρεμβάσεις και Δράσεις Βελτίωσης της Διαχείρισης Ενέργειας και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις του Δήμου Διονύσου» που αφορά:
  I. Την ενεργειακή αναβάθμιση
  II. Την προμήθεια και εγκατάσταση γεννητριών σε όλα τα αντλιοστάσια του Δήμου.

  2. «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΥΠΕΤ Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ» που αφορά στην αξιοποίηση του κτιρίου του ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου ως πολιτιστικού πολυχώρου. εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δημοπρατηθούν έως τις 9 Φεβρουαρίου 2024.

  Η παράταξη μας, ως μείζων αντιπολίτευση πλέον, παραμένει ενεργά παρούσα στα ζητήματα του Δήμου Διονύσου, με σκοπό να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τις χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

  Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ