Σάββατο 1 Απριλίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Kifissia Runners in the Night – Νυχτερινός αγώνας δρόμου την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

  Kifissia Runners in the Night

  Ο Δήμος Κηφισιάς και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν νυχτερινό αγώνα δρόμου την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, με την ονομασία Kifissia Runners in the Night.

  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα τρεξίματος και περπάτημα, απόστασης 5 χλμ.
  • Έχει σχεδιαστεί μία ευχάριστη διαδρομή στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς με στόχο την ανάδειξη της πόλης μας και η ανάπτυξη της ιδέας του αθλητισμού.                      
  • Μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθούν Ιερά Μονή Αγίας Φιλοθέης Εκάλης.
  • Σύντομα θα ανοίξουν οι εγγραφές http://www.kifissianightrun.gr
  • Κόστος Συμμετοχής: 8€ (με φακό κεφαλής κ.α.)  όσοι επιθυμούν και αναμνηστικό T-Shirt 15€

  Περιγραφή διαδρομής αγώνα:

  Εκκίνηση από την οδό Άνδρου (με κατεύθυνση προς την οδό Αλ. Παναγούλη)

  Στη συνέχεια στροφή αριστερά στην οδό Ικαρίας, αριστερά στην οδό Αναβρύτων,  δεξιά στην οδό Κυριαζή, συνέχεια στην οδό Λεβίδου, αριστερά στην οδό Δηλιγιάννη, δεξιά στην οδό Διονύσου, δεξιά στην οδό Κρήτης, δεξιά στην οδό Στρ. Δαγκλή, αριστερά στην οδό Κεφαλληνίας, δεξιά στην οδό Λεβίδου, αριστερά στην οδό Δηλιγιάννη, δεξιά στην οδό Γεωργαντά, δεξιά στην οδό Κασσαβέτη, αριστερά στην οδό Κύπρου, αριστερά στην οδό Αναβρύτων, δεξιά στην οδό Ικαρίας, δεξιά στην οδό Άνδρου και τερματισμό στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

  Χρονικό όριο αγώνα:

  Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν προσπάθειά τους σε 1 ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

  Δικαίωμα συμμετοχής: 

  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 15 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που είναι ανήλικος) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

  Περίοδος Εγγραφών – Όριο Εγγραφών:

  Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 20 Ιουνίου.

  Ο Αγώνας έχει όριο τις 1.500 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών-πληρωμών.

  Τρόπος Εγγραφής:

  Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr

  Απλό πακέτο συμμετοχής το οποίο περιλαμβάνει:

  Τον αριθμό  συμμετοχής με το Chip χρονομέτρησης και παραμάνες

  Αναμνηστικό μετάλλιο

  Υδροδοσία στον τερματισμό

  Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

  Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

  Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

  Φακό κεφαλής

  Κόστος Συμμετοχής: 8€

  Ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής το οποίο περιλαμβάνει:

  Τον αριθμό  συμμετοχής με το Chip χρονομέτρησης και παραμάνες

  Αναμνηστικό μετάλλιο

  Υδροδοσία στον τερματισμό

  Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

  Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

  Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

  Φακό κεφαλής

  Αναμνηστικό T-Shirt

  Κόστος Συμμετοχής: 15€

  Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους το Σάββατο 25 Ιουνίου αλλά και την Κυριακή 26 Ιουνίου πριν τον αγώνα, σε ώρες και  σημείο τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

  Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

  Το Email με τον αριθμό συμμετοχής

  Ταυτότητα ή Διαβατήριο

  Όροι συμμετοχής:

  • Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

  • Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

  • Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.

  • Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

  • Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

  • Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δήλωσης διαφορετικά η εγγραφή θα θεωρείται άκυρη.

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

  • Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής» , δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

  • Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

  • Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.

  Η Οργανωτική Επιτροπή

  Kifissia Runners in the Night

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ