Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • ΚΕΠ Υγείας Δήμου Διονύσου: Περπάτημα στο δάσος στο Κρυονέρι και μέτρηση πίεσης και οξυγόνου την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

  ΚΕΠ Υγείας Δήμου Διονύσου - Περπάτημα στο δάσος στο Κρυονέρι

  Η Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης κι Εθελοντισμού σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου,  διοργανώνουν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, από τις 09:00 π.μ. ως τις 11:00 π.μ., δράση που θα περιλαμβάνει περπάτημα στο δάσος με αφετηρία το τέρμα των λεωφορείων στο Κρυονέρι (στις κούνιες) και μέτρηση αρτηριακής πίεσης και οξυγόνου, πριν και μετά το περπάτημα.

  Στη δράση θα συμμετέχει η εθελόντρια γενική- οικογενειακή ιατρός κ. Νένα Φουντουκίδου καθώς και μέλη της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου, με σκοπό τη μέγιστη ασφάλεια  για τους συμμετέχοντες.

  Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση προς τους δημότες μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου.

  Κύριος σκοπός της δράσης είναι να προταχθεί το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου στους πολίτες σε συνδυασμό με τη φυσική άσκηση και την ιατρική πρόληψη.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ