Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • ΚΕΠ Υγείας Δήμου Διονύσου: Παιδικός Διαγωνισμός Καλλιτεχνικής Έκφρασης με συμμετοχή μαθητών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών

  ΚΕΠ Υγείας Δήμου Διονύσου - Παιδικός Διαγωνισμός

  Σε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης καλούνται να συμμετέχουν οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Διονύσου.

  Ο Παιδικός Διαγωνισμός με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» είναι μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το Δήμο Διονύσου.

  Μπορείτε να στείλετε ότι θέλετε: Βίντεο, ζωγραφιές, φωτογραφίες, τραγούδι, ποίημα, θεατρικό, κι ότι άλλο σχετικό φαντάζεστε!

  Στόχος μέσα από αυτή την δράση είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών στην πρόληψη των λοιμώξεων με την ορθή χρήση των αντιβιοτικών και η σημασία των εμβολίων.

  Η προθεσμία υποβολής των έργων είναι μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ τον Οκτώβριο θα γίνει η βράβευση, στο πλαίσιο του 18ου Ετήσιου Συνεδρίου του ΕΔΔΥΠΠΥ στην Αττική.

  Αποστολή υλικού στο e mail: kepygeias@dionysos.gr ή στο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Διονύσου, Κοιμ. Θεοτόκου 26-28, Άγιος Στέφανος, τηλ.210-6217830.

  Αναμένονται οι συμμετοχές σας.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ