Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2021

  φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων - Δήμου Κηφισιάς

  Η «επίσημη» έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων θα γίνει με την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων του Δήμου Κηφισιάς, παραδοσιακά, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία:

  ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ  ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

  Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30

  Εμπορικό Κέντρο Καμάρες (Χαριλάου Τρικούπη 127). Το άναμμα του δέντρου θα συνοδεύσει η ΝΕΑΝΙΚΗ POP & ROCK ΜΠΑΝΤΑ PRESTIGE THE BAND

  ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ

  Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00

  Κολοκοτρώνη & Λεβίδου. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΙΕΤΗ και η 5μελής ορχήστρα της SOULED OUT θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση.

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα. «Προσφέρουμε όλα όσα επιτρέπονται εν μέσω υγειονομικής κρίσης γιατί  οι πολίτες έχουν ανάγκη να χαρούν το εορταστικό κλίμα με τις οικογένειές τους. Ζητάμε όμως, την ευλαβική τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Μάσκες και αποστάσεις για τη προστασία της υγείας όλων μας».

  Από τις αρχές Νοεμβρίου η ομάδα Ηλεκτροφωτισμού με Προϊστάμενο τον Κώστα Παπαιωάννου φρόντισε  να γεμίσει τον Δήμο με γιορτινά φώτα. Κάθε χρόνο γίνεται επέκταση του εορταστικού φωτισμού σε νέα σημεία του Δήμου μας ενώ επιδιορθώνονται υλικά στολισμού που είχαν υποστεί βλάβες. Επικεφαλής του γενικού χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου μας είναι η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα -Ασπασία Βλάχου.

  Το ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» με Πρόεδρο την Λίλα Παπαδημητρίου έχει διαμορφώσει ένα εορταστικό πρόγραμμα που μπορεί να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

  Σας περιμένουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές πάντα με τα απαραίτητα μέτρα.

  Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

   

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ