Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εθελοντική αιμοδοσία του «Δρυμπέτειου Κέντρου Προαγωγής Υγείας» την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 στο Δήμο Κηφισιάς

  Εθελοντική αιμοδοσία - Δήμος Κηφισιάς

  Φίλοι αιμοδότες,

  Σας ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας στις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε την Τράπεζα Αίματος που θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες μας, που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

  Σας προσκαλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία του «Δρυμπέτειου Κέντρου Προαγωγής Υγείας» σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», που θα γίνει από την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς:

  Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 από 09:00 έως 13:30 – Στην αίθουσα του Κ.Ε.Μ.Μ.Ε. (Βίλλα Κώστα – Λουκή Ακρίτα 4 Ν. Ερυθραία).

  Συγχρόνως σ’ αυτήν την αιμοδοσία, θα υπάρξει συνεργασία με τη Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών.

  Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας, όσους δεν είναι τακτικοί αιμοδότες, να σας μιμηθούν προσφέροντας κι εκείνοι αίμα, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

  Δεν  απαιτείται  περίοδος  αποκλεισμού για τους  αιμοδότες που έχουν εμβολιαστεί  έναντι της COVID -19, με την προϋπόθεση ότι αισθάνονται καλά μετά τον εμβολιασμό και πληρούν τις  λοιπές προϋποθέσεις  αιμοδοσίας.

  Στην περίπτωση  που μετά τον εμβολιασμό  παρουσιαστούν ήπιες αντιδράσεις, μπορεί να προσφέρουν αίμα  7 ημέρες  μετά.

  Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Το αίμα δεν αγοράζεται και δεν πωλείται. Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας και κάποια στιγμή πιθανόν και στους εαυτούς μας.

  Ευχαριστούμε για την προσφορά σας και σας περιμένουμε.

  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΚΑΡΑΛΗ

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ