Σάββατο 10 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Επιτυχημένη η ημερίδα Αγγειοχειρουργικής για την πρόληψη των αγγειακών παθήσεων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πολυϊατρείο Διονύσου

  ημερίδα Αγγειοχειρουργικής - Δημοτικό Πολυϊατρείο Διονύσου

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/5/2022 στο Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου Διονύσου ημερίδα Αγγειοχειρουργικής με θέμα την πρόληψη των αγγειακών παθήσεων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με την εθελοντική συμμετοχή του αγγειοχειρουργού κου Ασημάκη Γκρεμούτη και του προσωπικού του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου.

  Στα πλαίσια της δράσης αυτής οι δημότες ενημερώθηκαν για θέματα σχετικά με την καρδιαγγειακή υγεία και εξετάστηκαν από τον κο Γκρεμούτη για τον προληπτικό αποκλεισμό των συχνότερων παθήσεων των αγγείων, συμπεριλαμβανομένων της στένωσης των καρωτίδων, του ανευρύσματος αορτής, της περιφερικής και διαβητικής αγγειοπάθειας.

  Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την προσέλευση των δημότων μας που αγκάλιασαν ένθερμα αυτήν την πρωτοβουλία. Η θετική ανταπόκριση των δημοτών μάς ενθαρρύνει να επαναλάβουμε σύντομα αντίστοιχες δράσεις ευαισθητοποίησης και πρόληψης των αγγειακών παθήσεων.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ