Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Επικαιροποίηση στοιχείων στην Υπηρεσίας Ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας

  επικαιροποίηση στοιχείων - Υπηρεσίας Ύδρευσης - Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας

  Στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του Μητρώου Ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς, παρακαλείστε όπως προσέλθετε μέχρι την 31η Μαΐου 2022 στα γραφεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης (Νικολάου Πλαστήρα 14, Νέα Ερυθραία), για την επικαιροποίηση των στοιχείων σας.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να προβείτε στην επικαιροποίηση ηλεκτρονικά, μέσω της  πλατφόρμας ηλεκτρονικών αιτήσεων του Δήμου Κηφισιάς, εδώ,  – επιλέγοντας τη ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ), όπου θα πρέπει να συνυποβάλλετε:

  • Το έντυπο Ε9 εφόσον είστε ιδιοκτήτης-καταναλωτής, είτε το μισθωτήριο του ακινήτου αν είστε εκμισθωτής  ή μισθωτής-καταναλωτής  του ακινήτου
  • Λογαριασμό νερού, για να γίνει η ταυτοποίηση του υδρομετρητή

  Η διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της Υπηρεσίας και ταυτόχρονα υποχρεωτική για τους συνδρομητές. Στην περίπτωση που δεν επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας, η Υπηρεσία Ύδρευσης θα προβεί στα προβλεπόμενα του Δήμου σε συνάρτηση με τον Κανονισμό Ύδρευσης  της  Ε.Υ.Δ.Α.Π (ΦΕΚ 552 Β/2009).

  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  Δ.Ε  Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ –ΥΔΡΕΥΣΗΣ
  ΜΙΧΑΛΗΣ  ΚΑΥΓΑΛΑΚΗΣ  

  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ