Ενημερωτική συνάντηση στις Αδάμες για τα σχεδιαζόμενα έργα επί της οδού Ερμιόνης

Ο Δήμος Κηφισιάς και το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Πολιτισικού Συλλόγου Αδαμών «Ο Κηφισσός», καλούν τους κατοίκους των Αδαμών σε ενημερωτική συνάντηση την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18.00, στο Αμφιθέατρο 3ου Λυκείου Κηφισιάς (Πελοποννήσου και Φιγαλείας).
Θα συζητηθούν:
- Τα σχεδιαζόμενα έργα επί της οδού Ερμιόνης (κατασκευή κυκλικού κόμβου,τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στο παράδρομο της εθνικής κ.α.)
- Οι αρνητικές συνέπειες για την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
- Ο συντονισμός και οι ενέργειες για την αποτροπή τους.
Η ενημερωτική συνάντηση θα γίνει παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του Εντεταλμένου Συμβούλου Τεχνικής Υπηρεσίας Αλέξιου Μακρή και του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αδαμών «Ο Κηφισσός».
Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή rapid test ή μοριακού τεστ των τελευταίων 24 ωρών και χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας υψηλής προστασίας.