Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Έναρξη του «3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη»

  3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη

  Το Envolve Entrepreneurship, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη του «3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη».

  Προσκαλεί μαθητές/τριες σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας που έχουν μια αειφόρα επιχειρηματική ιδέα και ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα και τις startups, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2023.

  O διαγωνισμός έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το έγγραφο με αριθμό πρωτ. Φ15/136788/Δ2.

  Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους/τις εκπαιδευτικούς (ως επικεφαλής των ομάδων) εδώ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 Μαρτίου 2023.

  Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου στις 12:00 – 14:30, διοργανώνεται υβριδική εκδήλωση με θέμα «Μικροί Επιχειρηματίες … Μεγάλες Ιδέες» στην Άτρακτο, η οποία είναι ανοιχτή σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την ενημέρωση και προετοιμασία της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό.

  Στη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Envolve, διαδραστικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας και θα ακολουθήσουν συζητήσεις και ομιλίες με στόχο να εμπνεύσουν τους «μικρούς επιχειρηματίες». Εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και γονείς  θα γνωρίσουν συμμετέχοντες του προηγούμενου διαγωνισμού, θα εξοικειωθούν με την πλατφόρμα συμμετοχής, θα εντρυφήσουν στην έννοια της επιχειρηματικότητας, αλλά και της αειφορίας.

  Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η εγγραφή εδώ.

  Η εκδήλωση θα προσφέρεται με ζωντανή αναμετάδοση και συμμετοχή διαδικτυακά για να το παρακολουθήσουν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ