Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Έκτακτη ανακοίνωση και σύσταση για περιορισμό μετακινήσεων λόγω του καιρικού φαινομένου ΕVA από το Δήμο Διονύσου

  καιρικό φαινόμενο ΕVA - Δήμος Διονύσου

  Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/11 αναφορικά με το καιρικό φαινόμενο ΕVA, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Μανώλη Κόκκαλη, συναρμόδιων Αντιδημάρχων, Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων και στελεχών πολιτικής προστασίας καθώς και εθελοντικών κλιμακίων, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα τα οποία έχει λάβει ο Δήμος προκειμένου να αντιμετωπίσει τυχόν συνέπειες λόγω της κακοκαιρίας.

  Για τις επόμενες ώρες απευθύνεται ισχυρή σύσταση στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 199 και 112 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

  Ειδικά σε ότι αφορά τα αδέσποτα ζώα τα οποία είναι εκτεθειμένα στην κακοκαιρία θα λειτουργεί το τηλέφωνο 699 3998 582 (κ. Μπακαφουκα).

  Τέλος παρακαλούμε τους πολίτες να μην αφήνουν σακούλες απορριμμάτων κοντά σε φρεάτια απορροής, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η απομάκρυνση των υδάτων.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ