Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική» στο Δήμο Διονύσου το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

  Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική στο Δήμο Διονύσου

  Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου και την Εθελοντική Διασωστική  Ομάδα  Κρίσεων ΕΔΟΚ, διοργανώνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:30-15:30, το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο «Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική», στο κολυμβητήριο Aqualife Sport and Health Center, επί της οδού Σουλίου 17 στην Άνοιξη.

  Οι συμμετέχοντες στη δράση, θα εκπαιδευτούν στις βασικές έννοιες της Ναυαγοσωστικής. Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχτούν: οι τρόποι εισόδου στο υγρό στοιχείο, δηλαδή από θάλασσα, πισίνα κλπ, οι τρόποι προσέγγισης του θύματος με το διασωστικό κολύμπι, οι λαβές για ανάσυρση του θύματος, οι τρόποι μεταφορά του θύματος, η έξοδος από το υγρό στοιχείο ενώ πραγματοποιηθεί και εκπαίδευση στη παροχή Α’ Βοηθειών.

  Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

  Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-6217830 (Αρμόδιοι υπάλληλοι: κ.Ζωή Μαρουλάκη Ζωή και κ. Σπυριδούλα Λαγκαδινού).
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ