Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 2022

• Δράση μαζικού αθλητισμού «Open Day – Sports  for Family» στο Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Δράση μαζικού αθλητισμού - Open Day - Sports for Family

Ο Δήμος Διονύσου και η αρμόδια Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος αθλητισμού BE ACTIVE της Γενικής Γραμματεία Αθλητισμού, με σκοπό τη  διάδοση και προώθηση της κίνησης και του αθλητισμού ανάμεσα στους πολίτες, διοργανώνει τη δράση μαζικού αθλητισμού

«Open Day – Sports  for Family» την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 10.30πμ έως 1.30μμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου

Πρόκειται για μια Γιορτή άθλησης με ατομικούς αγώνες, εκμάθηση για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια για όλη την οικογένεια, που περιλαμβάνουν  τοξοβολία,  καράτετεχνικές αυτοάμυναςταεκβοντό,  χάντμπολ, ξιφασκίαπινγκ-πονγκδιαγωνισμούς μπάσκετχορό zumba, με την  καθοδήγηση των γυμναστών του Δήμου Διονύσου και την υποστήριξη των συλλόγων ΑΟ Διονύσου, ΑΣ  Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ, ΣΟΑ Ερμής Τοξοβολία, ΑΣ Καράτε Linc Sunc , ΑΓΣ Ταεκβοντό Διονύσου και Fencing Academy FEST Ξιφασκία.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και θα βραβευθούν από τον Δήμο Διονύσου ο αθλητής και η αθλήτρια της χρονιάς 2020-2021, εκ των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη περιοχή.

Για τη συμμετοχή στη δράση θα ισχύσουν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα άθλησης Covid-19 της ΓΓΑ. Πληροφορίες: Τμήμα Αθλητισμού τηλ. 210 6215104, email: athlitismos@dionysos.gr

ΟΚ