Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Δωρεάν rapid tests στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Στέφανου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή

  rapid test

  Εν’όψει της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος Διονύσου συστήνει σε όλους τους δημότες του να κάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα διαγνωστικό έλεγχο για Covid-19, προστατεύοντας τόσο τον ίδιο τους τον εαυτό όσο και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Επίσης, υπενθυμίζει ότι παρά την άρση των απαγορευτικών μέτρων ενδείκνυται να φοράμε όλοι μάσκα προσώπου σε περίπτωση συνωστισμού.

  Τα δωρεάν rapid tests πραγματοποιούνται στον Άγιο Στέφανο και συγκεκριμένα στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου (Πεντζερίδη 3) Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 09:30 έως 15:00 σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις εκάστοτε προβλεπόμενες σχετικές αποφάσεις της Κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ όπως αυτές επικαιροποιούνται.

  Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ