Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Δήλωση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

  Γιάννης Καλαφατέλης εικόνα

  Διαβάστε παρακάτω την δήλωση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

  «Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές του Δήμου μας που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Καταρχήν να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους, δίνοντας ένα δύσκολο και επίπονο αγώνα μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Η ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση, σηματοδοτεί ένα νέο δρόμο στη ζωή τους και μια δημιουργική περίοδο που θα ζήσουν πλέον ως φοιτητές. Τους εύχομαι να απολαύσουν το όμορφο ταξίδι που ξεκινάει και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

  Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσους μαθητές δεν τα κατάφεραν φέτος και να τους διαβεβαιώσω ότι μία μάχη δεν κρίνει τον πόλεμο. Θα έχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες στη ζωή τους για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και να συνεχίσουν απτόητοι την προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι βέβαιο ότι με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία θα τα καταφέρουν!

  Θα ήθελα επίσης να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών, που αφουγκράστηκαν την αγωνία των υποψηφίων και στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα δίπλα τους. Η στήριξή τους ήταν καταλυτική!

  Από τη δική μας πλευρά, από κοινού με την εκπαιδευτική κοινότητα και τις οικογένειες του Δήμου Διονύσου, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια προκειμένου να έχουν όλα τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον»!
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ