Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του σχεδίου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Δήμο Κηφισιάς

  σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Δήμος Κηφισιάς

  Ο Δήμος Κηφισιάς υπακούοντας στις εθνικές επιταγές για την προώθηση των «καθαρών» μορφών ενέργειας στις μετακινήσεις και τον περιορισμό των εκπομπών, προχωρά στην διαμόρφωση της στρατηγικής για την αποτελεσματική εγκατάσταση υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

  Ο Δήμος θέλοντας να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα προκειμένου να συλλέξει τις απόψεις και προτιμήσεις των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Κηφισιάς.

  Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις σας αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα αξιολογήσει και θα προσμετρήσει  ο Δήμος προκειμένου να καταρτίσει τον βέλτιστο σχεδιασμό του στα παρακάτω πεδία:

  • καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του Δήμου
  • διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων
  • διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων

  Για τον σκοπό αυτό, απευθυνόμαστε στους κατοίκους, τους φορείς και τους επισκέπτες του Δήμου μας και βασιζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή στον σχεδιασμό με την συμπλήρωση της συγκεκριμένης έρευνας που θα διαρκέσει ως την 14η Φεβρουαρίου 2022.

  Μπορείτε να βρείτε την έρευνα εδώ.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ