Παρασκευή 9 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
  • Διαμόρφωση πλατείας περιοχής Αδαμών

    πλατεία Αδαμών

    Σημαντικό έργο ανάπλασης στον Δήμο Κηφισιάς που αφορά στην αναμόρφωση κοινόχρηστου χώρου στις Αδάμες Κηφισιάς έχει δρομολογηθεί από τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο.

    Ο Δήμος μας προχωρά σε δημοπράτηση του έργου «Διαμόρφωση πλατείας περιοχής Αδαμών» Δ.Ε. Κηφισιάς, με μελέτες που εκπονήθηκαν  από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, συνολικού  προϋπολογισμού  565.000 €. εκ  των οποίων το ποσό των 290.000€ έχει ήδη εγκριθεί- χρηματοδοτηθεί  από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

    Εργασίες για τη διαμόρφωση της πλατείας Αδαμών έχουν ξεκινήσει ακόμα και πριν την αγορά οικοπέδων για τη δημιουργία της, το 2021 από τον Δήμο Κηφισιάς. Στην υπό διαμόρφωση πλατεία έχει δημιουργηθεί παιδική χαρά και έχουν τοποθετηθεί καθιστικοί χώροι ικανοποιώντας πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, όπου αναπτύσσεται συνεχώς- για ένα χώρο αναψυχής.

    Στη μελέτη του έργου προβλέπονται παρεμβάσεις στην παιδική χαρά, κατασκευή υδάτινου στοιχείου, πλακόστρωση της πλατείας, δημιουργία πέργκολας (εξαγωγικού σχήματος) και καθιστικών χώρων, φύτευση, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων κ.α.

    Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
    ΟΚ