Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Δείτε το βίντεο με τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου κατά των Λατομείων

  Βασίλης Παπακωνσταντίνου

  Απολαύστε το βίντεο με τη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, στο πλαίσιο της Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας κατά των Λατομείων στη Ραπεντώσα και το Πεντελικό Όρος, που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου με τη συμπαράσταση των Δήμων Πεντέλης, Κηφισιάς και του ΣΠΑΠ.

  Η θέση του Δήμου Διονύσου είναι μία και αδιαπραγμάτευτη:

  Όλοι Μαζί λέμε ΟΧΙ σε κάθε είδους Λατομεία στη Ραπεντώσα και το Πεντελικό Όρος και διεκδικούμε τη μετατροπή του Πεντελικού σε χώρο Πολιτισμού και Αθλητισμού για όλο το Λεκανοπέδιο.

  Αποτιμούμε ως θετικές τις κατηγορηματικές δεσμεύσεις των αρμόδιων κυβερνητικών στελεχών ότι δεν πρόκειται να εγκατασταθούν Λατομεία στο Πεντελικό Όρος και παράλληλα παραμένουμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση, μέχρι την κατάργηση των λατομικών ζωνών στο Πεντελικό και την πλήρη ανάπλαση του κακοποιημένου αυτού εμβληματικού όρους της Αττικής.

  #ΟΧΙ_ΣΤΑ_ΛΑΤΟΜΕΙΑ
  #ΔΗΜΟΣ_ΔΙΟΝΥΣΟΥ
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ