Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Δείτε στο YouTube την επιτυχημένη εκδήλωση του Δήμου Διονύσου για τις Δασικές Πυρκαγιές

  Δασικές Πυρκαγιές - Δήμος Διονύσου

  Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση/εσπερίδα που διοργάνωσε τη Δευτέρα 24/5 Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με το Τμήμα Διαβούλευσης & Εθελοντισμού, με θέμα: «Δασικές Πυρκαγιές, η Προστασία των Πολιτών και η μεγάλη σημασία της προετοιμασίας των Οικισμών».

  Η εκδήλωση που είχε ως Κεντρικό Ομιλητή τον κ. Μιλτιάδη Αθανασίου, Dr (ΕΚΠΑ), ειδικό στις Δασικές Πυρκαγιές, MSc στην Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών καταστροφών, έχει αποθηκευτεί στο κανάλι του Δήμου Διονύσου στο YouTube στο σύνδεσμο εδώ.

  Ο κ.Αθανασίου μέσα από μία εξαιρετική παρουσίασή έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, απάντησε σε πολλά ερωτήματα που υποβλήθηκαν ενώ κατέρριψε και πολλούς μύθους γύρω από τα θέματα της πολιτικής προστασίας.

  Στο πάνελ συμετείχαν οι:

   κ.Γιάννης Καλαφατέλης, Δήμαρχος Διονύσου.

  κ.Μανώλης Κόκκαλης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Διονύσου.

  κ.Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, Ανώτερος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας E.Α., Ειδικός στην Διαχείριση Κρίσεων. Μέλος της Υποστηρικτικής Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (ΥΟΔΚ) των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».

  κ. Απόλλων Κούνης, Υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου.

  κ. Σεβαστή Χόνδρου, Προϊσταμένη του τμήματος Διαβούλευσης & Εθελοντισμού, η οποία παρουσίασε και συντόνισε την συζήτηση με τη συνδρομή της κ.Ελευθερίας Κυριακούλη. 
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ