Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Χριστουγεννιάτικα πακέτα με αγαθά θα μοιραστούν σε όλους τους δικαιούχους – ωφελούμενους στο Δήμο Κηφισιάς

  Χριστουγεννιάτικα πακέτα - Δήμος Κηφισιάς

  Δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη βρίσκεται και φέτος ο Δήμος Κηφισιάς με τις Κοινωνικές Δομές του.

  Στα πλαίσια της έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας ετοιμάζει πακέτα γεμάτα καλούδια και με όλα τα αγαθά που χρειάζεται μια οικογένεια για να περάσει όμορφα τις μέρες των εορτών.

  Τα προϊόντα αυτά που έχουν συγκεντρωθεί χάρη στις προσφορές των χορηγών μας αλλά και πολιτών θα μοιραστούν σε όλους τους δικαιούχους – ωφελούμενους την Τετάρτη 22/12 και την Πέμπτη 23/12 .

  Η διανομή θα γίνει με τρόπο με τον οποίο θα αποφευχθεί ο συνωστισμός, λόγω των μέτρων για την πανδημία. Μετά το τέλος της διανομής θα ευχαριστήσουμε όλους όσους και φέτος με τις δωρεές τους συνέβαλαν καθοριστικά  ώστε να καλυφθούν ανάγκες συμπολιτών μας.

  Τον συντονισμό των δράσεων έχει η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή η οποία εργάζεται καθημερινώς  με υπαλλήλους του Δήμου και Εθελοντές έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα.

  Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, θα γίνει η διανομή του Χριστουγεννιάτικου Γεύματος για τους δικαιούχους.

  Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ