Κυριακή 2 Οκτωβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Άσκηση προφύλαξης από το σεισμό στον Β’ Παιδικό Σταθμό Νέας Ερυθραίας

  άσκηση προφύλαξης από το σεισμό - Β’ Παιδικό Σταθμό Νέας Ερυθραίας

  Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε άσκηση προφύλαξης από το σεισμό, στον Β’ Παιδικό Σταθμό Νέας Ερυθραίας.

  Τα παιδιά είχαν ενημερωθεί από τους εκπαιδευτικούς του σταθμού για το φυσικό φαινόμενο, τα προληπτικά μέτρα και τις απαραίτητες ενέργειες πριν, κατά τη διάρκεια και έπειτα από ένα σεισμό.

  Με τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε η άσκηση σεισμού. Με την έναρξη της και στο άκουσμα της αναγγελίας του σεισμού, οι μαθητές μπήκαν κάτω από τα θρανία τους. Όταν τελείωσε ο σεισμός, σηκώθηκαν και σχημάτισαν γραμμές. Οι αίθουσες εκκενώθηκαν με ηρεμία και τα παιδιά συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο στο προαύλιο του σχολείου. Η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

  Όπως μας ενημερώνει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ευάγγελος Αυλήτης, ασκήσεις σεισμικής ετοιμότητας θα πραγματοποιηθούν και στους υπόλοιπους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ