Πέμπτη 8 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Αναβολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων των Μενανδρείων 2021 λόγω εθνικού πένθους για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη

  Μενάνδρεια 2021 - Μίκης Θεοδωράκης

  Ο Δήμος Κηφισιάς & ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, Επίτιμου Δημότη του Δήμου Κηφισιάς από το έτος 2008.

  Ο ανεξάντλητος μουσουργός, που σφράγισε με το έργο του τουλάχιστον τρεις γενιές, αφήνει πίσω του μια τεράστια πολιτιστική κληρονομιά στους αιώνες των Ελλήνων.

  Οικουμενικός πολιτιστικός πρεσβευτής της πατρίδος μας ανέδειξε, μέσω του έργου του, τις πανανθρώπινες ελληνικές αρχές και αξίες σε όλο τον κόσμο. Ανυποχώρητος ως το τέλος παρέμεινε πιστός στις δημοκρατικές & πατριωτικές του αρχές. Παράλληλα με το έργο του, η ζωή του σφραγίστηκε από τους αγώνες του για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, τη Δημοκρατία & τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

  Οφείλουμε με τη σιωπή μας να τιμήσουμε αυτή τη μεγάλη μορφή που κλείνει μέσα της την πατρίδα μας.

  Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των Μενανδρείων αναβάλλονται ως εξής:

  1) η Μουσική βραδιά του Γιώργου Χατζηνάσιου θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Σεπτέμβριου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 8:30 μμ.

  2) η Μουσική βραδιά της Ρίτας Αντωνοπούλου θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Σεπτέμβριου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 8:00 μμ.

  3) η Μουσική βραδιά της Αναστασίας Νίνου θα διεξαχθεί την Δευτερά 27 Σεπτέμβριου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 8:00 μμ

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ