Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ανακοίνωση του ΣΥ.ΔΗ.Κ.Υ. για τον Ο.Ε.Υ του Δήμου Διονύσου

  ΣΥ.ΔΗ.Κ.Υ. Δήμου Διονύσου

  Διαβαστε παρακάτω την ανακοίνωση του του ΣΥ.ΔΗ.Κ.Υ. για τον Ο.Ε.Υ του Δήμου Διονύσου.

  Με μεγάλη μας λύπη, την 5η/7/2022, προσερχόμενοι στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ακούσουμε την συζήτηση για τον Ο.Ε.Υ του Δήμου μας, παρατηρήσαμε την απουσία της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων με αποτέλεσμα την μη συζήτηση του θέματος.

  Είναι αυτονόητο ότι ο υφιστάμενος Ο.Ε.Υ. , έτους 2011, είναι πλέον απαρχαιωμένος και για το λόγο αυτό αποτελεί επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ενός νέου που να συμβαδίζει τόσο με την σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση όσο και με τις προκλήσεις/ανάγκες της εποχής.

  Η δημιουργία του ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα που κατατέθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα Σωματεία του Δήμου συνεργάστηκαν με την ομάδα εργασίας που ολοκλήρωσε το σχέδιο του Ο.Ε.Υ., με την συμβολή των Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα και των αρμόδιων Προϊσταμένων Δ/νσεων, Τμημάτων και Αυτοτελών Τμημάτων και έγινε πρόταση από εμάς να δοθεί προς μελέτη και στους Διευθυντές και Προϊσταμένους του Δήμου μας για να καταθέσουν και αυτοί τις προτάσεις τους διότι αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τα προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν, η οποία και πραγματοποιήθηκε.

  Γνωρίζουμε ότι ο νέος Ο.Ε.Υ. δεν είναι πανάκεια και η κάλυψη των νέων θέσεων δεν μπορεί να γίνει με πρόσληψη τακτικού προσωπικού παρά μόνο με μετατάξεις από τους κύκλους κινητικότητας .

  Όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου μας ευελπιστούμε και ευχόμαστε την ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΩΓΕΙΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Φ.Ε.Κ. σε συνδυασμό με την αναστροφή του κλίματος και την δημιουργία ενός ελκυστικού και σύγχρονου Δήμου.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΠΑΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΜΠΑΚΑΦΟΥΚΑ ΜΙΡΑΝΤΑ

  Τηλ.: Πάζιος Γιώργος 6973204525
  Μπακαφούκα Μιράντα 6993998582
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ