Κυριακή 2 Οκτωβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενεργείας για αναστολή των σχεδιαζόμενων έργων σε Αδάμες και γέφυρα Βαρυμπόμπης

  αίτηση ακύρωσης ατά της απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενεργείας

  Συνεχής αγώνας με νομικές ενέργειες και κινητοποιήσεις  για να αποτραπούν τα σχεδιαζόμενα- καταστροφικά έργα στην οδό Ερμιόνης Νέας Κηφισιάς, αποφασίστηκε κατά τη συνέλευση στο αμφιθέατρο του 3ου Λυκείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.  

  Οι πολίτες της περιοχής Αδαμών, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ο Κηφισσός», ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την υποβάθμιση της ζωής των πολιτών του Δήμου μας με ένα έργο περιττό και επιζήμιο που θα οδηγήσει χιλιάδες αυτοκίνητα και φορτηγά να εισέρχονται μέσα στον οικιστικό ιστό των Αδαμών.

  Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε ήδη σε αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενεργείας για αναστολή των σχεδιαζόμενων έργων σε Αδάμες και γέφυρα Βαρυμπόμπης, ενώ ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ο Κηφισσός» έχει καταθέσει αίτησης θεραπείας με συγκεκριμένα στοιχεία, στο Υπουργείο.

  Στη συνέλευση αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιανουαρίου και ώρα 9.00-12.00 το πρωί δράση δεντροφύτευσης στον κοινόχρηστο χώρο της Ερμιόνης, εκεί που σχεδιάζονται τα έργα καθώς και συλλογή υπογραφών για την αποτροπή τους.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ