Σάββατο 10 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Αφιέρωμα του Δήμου Διονύσου στο Μίκη Θεοδωράκη, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο

  Αφιέρωμα του Δήμου Διονύσου στο Μίκη Θεοδωράκη

  Ο Δήμος Διονύσου σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη σας προσκαλεί σε εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου μας δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 18.30 (Πλατεία Δημοκρατίας, Αγιος Στέφανος).

  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης (ώρα 20.00) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαργαρίτας Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού».

  Την εκδήλωση θα ανοίξει στις 18.30 η «Χορωδία Αρδηττού» με Μαέστρο τον Δημήτρη Ανέστη ενώ θα ολοκληρωθεί στις 21.00 με συναυλία από το λαϊκό συγκρότημα «Μουσικοπαρέα Διονύσου». με Μαέστρο τον Αχιλλέα Βουρλιωτάκη ο οποίος θα παίξει μπουζούκι και θα έχει τη μουσική επιμέλεια. Μαζί του θα εμφανιστούν οι μουσικοί: Κατερίνα Ψυλλάκη (Πιάνο), Ελπίδα Μεταξά (τραγούδι), Παντελής Παραμάνης (κιθάρα, τραγούδι), Αγκόπ Ιμιριάν (κιθάρα, τραγούδι), Χρήστος Κόκκινος (κιθάρα), Ηλίας Πάσχος (μπάσο), Βασίλης Χατζάκης (κρουστά).

  Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ