Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • 68 γυναίκες του Δήμου Διονύσου συμμετείχαν στη δράση προληπτικής εξέτασης Μαστού στο Δημοτικό Πολυϊατρείο

  Προληπτική εξέταση Μαστού - Δημοτικό Πολυϊατρείο Διονύσου

  Με μεγάλη επιτυχία και όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022,  στο Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου Διονύσου η δράση προληπτικής εξέτασης Μαστού (ψηλάφησης) και ενημέρωσης για τη σημασία που έχει η πρόληψη. Η δράση πραγματοποιήθηκε μετά από συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου με τη Μ.Κ.Ο. «Στόχος».

  Συνολικά προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 68 γυναίκες, οι οποίες εξετάστηκαν.

  Οι γιατροί με ειδικότητα γενικού χειρουργού κ. Δέσποινα Μυλωνάκη και κ. Αθανάσιος Νησιώτης, είχαν τη δυνατότητα συνταγογράφησης, έγκρισης εξέτασης μαστογραφίας και υπέρηχου μαστού.

  Στο πλαίσιο της δράσης, πραγματοποιήθηκε για όλες τις γυναίκες που προσήλθαν στο Δημοτικό Πολυϊατρείο έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού Covid-19, θερμομέτρηση και rapid test από τη νοσηλεύτρια και υπεύθυνη του Πολυϊατρείου κ. Ζωή Μαρουλάκη.

  Ευχαριστούμε θερμά τη Μ.Κ.Ο «Στόχος» που ήταν κοντά μας για την υλοποίηση αυτής της πολύ σημαντικής δράσης.

  Στη δράση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και η Εντεταλμέννη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ