Παρασκευή 9 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • 3ο Πανελλήνιο Βραβείο Συγγραφής Παραμυθιού από το 8ο Δημοτικό Κηφισιάς

  παραμυθοπεριπέτειες - 8ο Δημοτικό Κηφισιάς

  Οι «παραμυθοπεριπέτειες» συνεχίζονται στο 8ο Δημοτικό Κηφισιάς! 

  Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα «Παραμυθοπεριπέτειες», με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Βάσια Χασιώτη, έχουν κατακτήσει 6 βραβεία τα τελευταία 4 χρόνια.

  Αυτή τη χρονιά, στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, η ομάδα μαθητών του Δ1 με το όνομα «Τα απίθανα παιδιά» έγραψε ένα υπέροχο παραμύθι με τίτλο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου, σπιτοκαλυβάκι μου!» και κατέκτησε το 3ο Πανελλήνιο Βραβείο Συγγραφής Παραμυθιού.

  Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Δ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης δια του Διευθυντή της Δρ. Αθανασίου Φροσύνη και σε συνεργασία με τις Διευθύντριες  Δρ.Βιργινία Αρβανιτίδου και Κυριακή Μιζαμίδου.

  Πλήθος μαθητικών ομάδων συμμετείχε για άλλη μια φορά στο διαγωνισμό και δημιούργησε πρωτότυπες παραμυθιακές ιστορίες, καταδεικνύοντας ότι η έμπνευση και η δημιουργική διάθεση των παιδιών είναι αστείρευτες!

  Η παρουσίαση των διακριθέντων παραμυθιών και η απονομή των επαίνων θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

  Συγχαρητήρια στους  μαθητές, στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό  Βάσια Χασιώτη που τους καθοδήγησε και στη Διεύθυνση του Σχολείου.

  Διαβάστε το παραμύθι των μαθητών εδώ.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ