Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο για αιτήματα έκτακτης ανάγκης και θερμαινόμενη αίθουσα στο Δήμο Διονύσου, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας «Avgi»

  24ωρο τηλεφωνικό κέντρο - Δήμος Διονύσου

  Λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας «Avgi», σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Διονύσου και η Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών ενεργοποίησε ξεχωριστό 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο για αιτήματα έκτακτης ανάγκης.

  Αναλυτικά μπορείτε να επικοινωνείτε στο σταθερό τηλέφωνο 210 6218770 και στο κινητό 6936575236 (Κοκκαλάς ΝικόλαοςΑντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικής Προστασίας και Εκτάκτων Αναγκών).

  Επίσης για τις ημέρες των έντονων καιρικών φαινομένων, θα είναι ανοικτό το κτίριο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών (Κοιμησεως Θεοτόκου 26-28, Αγ. Στέφανος), με θερμαινόμενη αίθουσα από τις 07:00 ως τις 23:00.

  Δίνεται η δυνατότητα στις ώρες αυτές για παροχή φαγητού και άλλων ειδών έκτακτης ανάγκης (όπου χρειάζεται).

  Παράλληλα, ενεργοποιήθηκε το μητρώο ευπαθών ομάδων πληθυσμού του Δήμου, δίνοντας προτεραιότητα σε αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς και όσους πολίτες χρήζουν οξυγονοθεραπείας.

  Όσοι πολίτες ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο μητρώο, παρακαλούμε να το δηλώσουν στο παραπάνω τηλεφωνικό κέντρο.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ