Σάββατο 4 Ιουλίου, 2026

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

  • Ομιλία για το Τατόι και τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

    Δημήτριος Κατσούδας εικόνα

    Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Τι πρέπει να ξέρω για τα δάση μας. Το κοντινό Τατόϊ και ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας» στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

    Ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτριος Κατσούδας, νομικός και πολιτικός επιστήμονας, ο οποίος έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Δασών και φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και Γ.Γ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

    Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΓΕΛ Κρυονερίου και τον Διευθυντή του κ. Πέτρο Γιατζάκη, στο πλαίσιο σειράς επιμορφωτικών διαλέξεων για το ευρύ κοινό με ελεύθερη είσοδο.




    Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
    ΟΚ